Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Balıkesir'li CHP'liler Meclis'e Çıkarma Yaptı

Balıkesir

Bandırma CHP Yönetimi, Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeleri ile CHP Ayvalık Kadın Kolları Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelerek, Balıkesir Milletvekillerini ziyaret etti, CHP Grup toplantısına katıldıktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

Bandırma CHP Yönetimi, Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeleri ile CHP Ayvalık Kadın Kolları Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelerek, Balıkesir Milletvekillerini ziyaret etti, CHP Grup toplantısına katıldıktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.    
CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza CHP Bandırma Örgütü Yönetim Kurulu Üyeleri Vahit Ak, Barış Tütüncü, Volkan Gözükara, Mustafa Akay, Serpil İlbaşı, Hüseyin Çeri, Mehmet Ali Uğur Tanır, Belediye Meclis Üyeleri Selim Panç, Ozan İbrahim Tüm, Tolga Tosun, Celile Gezen, Abdullah Erbay, Fatma Sibel Tığılı, Gökhan Yankol, Şerafettin Engüdar, Cemal Adıgüzel, Sami Türkmen, İsmail Erhan Atik, SODEV Genel Sekreteri Mehmet Tüm, On Dergisi'nden Hüsamettin Yeşilbağ'dan oluşan oluşan heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ziyaretlerde bulundu.
Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça ve Haluk Ahmet Gümüş ile birlikte CHP Grup toplantısına katılan heyet daha sonra öğle yemeğinde milletvekilleri Havutça, Gümüş ve Nedret Akova ile birlikte oldular. Heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ederek Bandırma'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza 30 Mart yerel seçimlerini büyük ve önemli bir farkla CHP oylarını artırarak aldıklarını anımsattı. Balıkesir Milletvekili Havutça da, birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir çalışma ile Bandırma ile Erdek ve Manyas'ta belediye başkanlıklarını kazandıklarını söyledi. Havutça, 17 Eylül'ün Bandırma'nın, 18 Eylül'ün de Erdek'in kurutuluş günleri olduğunu belirterek, Kılıçdaroğlu'nu bölgeye davet etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı